vestpall aps

Vestpall er et solidt firma forankret i den vestjyske muld. Kendetegnet for virksomheden er rettidig levering, leveringssikkerhed, og det gamle ordsprog ”en aftale er en aftale”.

Firmaet begyndte som tømrerforretning på Vestergade i Hemmet først i 1970’erne. da lokalerne blev for små, byggede virksomheden nye lokaler og flyttede til Sdr. Viumvej 4a, Hemmet, i 1980 – og begyndte samtidig at fremstille paller.

Vestpall ApS er stadig at finde på samme adresse i dag. Med årene er der kommet flere bygninger til, for at følge med den løbende udvikling inden for træindustrien.
I begyndelsen af 1990’erne blev virksomheden omdannet til emballagefabrik.

I dag fremstilles alt inden for engangspaller, transportemballage, kartoffelkasser og meget mere. Virksomheden følger udviklingen og automatiserer alle dele af produktionen der er mulige, for at skabe det bedst mulige arbejdsklima for sine ansatte.

Vestpall ApS fremstiller årligt cirka 500.000 engangspaller, og lever af at være omstillingsparate, og med rettidig levering af ordrerne. De ansatte i virksomheden har meget stor betydning for driften, og det er også dem, der er med til at gøre virksomheden til, hvad den er i dag. Flere af de ansatte hos Vestpall ApS har over 10-, 20- og nogle endda mere end 30 års ansættelse bag sig. det både styrker viden inden for produktionen og sikrer kvaliteten af det udførte arbejde.

Der er i dag 20 ansatte i produktionen, der hver dag sørger for at alle kunderne får deres ordrer til tiden. Vestpall ApS er certificeret iht. Plantedirektoratets certificeringsordning for træemballage til eksportformål, der opfylder kravene for ISPM 15 Varmebehandlet træemballage.